ISYdagene 2023

Velkommen til ISYdagene 2023

ISYdagene er vårt tradisjonsrike brukermøte og arrangeres i år 13.-14. november på Clarion Hotel Trondheim. Vi lover at det blir mange spennende produktnyheter, faglig inspirasjon, uformell prat, erfaringsutveksling, samt festmiddag med underholdning og dans. Vi gleder oss til å treffe deg og mange andre av våre brukere i november!

166 ledige plasser

Påmelding

Rompris pr. døgn (inkl. frokost): Enkeltrom: kr. 1 390,-. Dobbeltrom: kr. 1 590,-. (Husk å oppgi navn på den du evt. deler rom med. Bruk merknadsfeltet - øvrige kommentarer - til dette). Vi gjør oppmerksom på at hotellet ønsker at samtlige deltakere betaler for rom/frokost ved avreise.

Avbestilling

Påmeldinger og hotellreservasjoner må på grunn av vår avtale med hotellet oppfattes som bindende. Ved avbestilling etter påmeldingsfristen forbeholder vi oss retten til å fakturere for hotellrom som vi har garantert for, dvs. kr. 1 390,-/kr. 1.590,- pr. døgn.

Ved uteblivelse eller avbestilling senere enn tre arbeidsdager før møtets begynnelse, refunderes ikke deltakeravgiften. Hvis ønskelig kan en annen ansatt fra samme bedrift møte i stedet.

Hvorfor bør du bli med på ISYdagene? 

  • Få faglig påfyll du kan omsette til verdi i egen jobbhverdag
  • Utveksle erfaringer med fageksperter og andre brukere  
  • Få inspirasjon til å være modigere i egen arbeidshverdag gjennom et inspirasjonsforedrag
  • Få en større forståelse for hva kunstig intelligens er, og hva det kan brukes til 
  • ISYdagene gir deg god anledning til å bygge nettverk med andre som jobber med det samme som deg
– ISYdagene er den arenaen hvor jeg får størst mulighet til dialog med andre brukere. Foredragene er nyttige, og de uformelle samtalene gir verdifull erfaringsutveksling.
Are Kjetil Nordgård,

fagansvarlig driftsoptimalisering, NTE Energi AS