Vi endrer navn til Norconsult Digital

Norconsult Informasjonssystemer og datterselskapet Norconsult Astando endrer navn til Norconsult Digital. Med ny merkevarestrategi er vi klare for å vise oss frem i ny drakt.

Norconsult Informasjonssystemer AS og Norconsult Astando AB, som leverer både programvare og tjenester innen eiendom og infrastruktur til kunder i 29 land, endrer 17. april navn og blir til Norconsult Digital.

Vi får ny grafisk profil, strategien for merkevarebygging er lagt, den etablerte produktmerkevaren ISY har fått ny logo og ny webside lanseres 17. april.

Tydelig merkevarestrategi

– Navnet Norconsult Informasjonssystemer har tjent oss godt i over 20 år, men både verden endrer seg og vi endrer oss. Tiden er moden for et navn som representerer hvem vi er og hva vi skal bli, et ledende nordisk IT-selskap i vår bransje, sier Kathrine Duun Moen, konserndirektør for Norconsult Digital.

For én måned siden ble alle medarbeidere i Norconsult Digital invitert til kick-off der kulturbygging og intern lansering av Norconsult Digital sto på agendaen. Deltakerne fikk da se den nye grafiske profilen i bruk og tilbakemeldingene var gode.

– Nå skjer det veldig mye hos oss. En tydelig merkevarestrategi og en dynamisk organisasjonsstruktur vil øke vår konkurransekraft, sier Duun Moen.

Ledende digitaliseringspartner

Norconsult Digital har en betydelig markedsposisjon i dag, og har en ambisjon om å bli Nordens ledende digitaliseringspartner i markedsområdene samferdsel, bygg og eiendom, energi og industri, samt samfunn og byutvikling.

– Vi ser at det er mange selskaper som har store utfordringer knyttet til digitalisering, og som en sentral aktør med kunder i hele verdikjeden har vi et stort ansvar for å bidra til effektivisering og  økt kvalitet gjennom digitalisering, sier Duun Moen. 

45 000 brukere

Fagkompetanse fra eiendoms- og infrastrukturbransjen er ett av Norconsult Digitals store fortrinn. Selskapet har samlet en rekke programvareløsninger under merkenavnet ISY, en produktportefølje med godt over 3 000 kunder og rundt 45 000 brukere i Norden. Et viktig mål for selskapet er å løfte de markedsledende løsningene videre ut i det nordiske markedet.

Norconsult Digital har i tillegg betydelig virksomhet knyttet til leveranser av konsulenttjenester, spesielt innen datadrevet innovasjon, IT-sikkerhet, systemutvikling, integrasjoner, forvaltning, prosjektledelse, samt design og brukeropplevelse.

Norconsult Digital er et datterselskap av Norconsult, Norges største og et av Nordens ledende rådgivningsselskaper med 5 600 medarbeidere.