Gir kundene en enklere hverdag med ny, digital kursplattform

Norconsult Digital tar nok et sjumilssteg og lanserer en ny kursplattform. Norconsult Digital Learning skal forenkle kundenes hverdag, og markerer et skifte mot mer fleksibel, effektiv og miljøvennlig kompetanseheving.

– Verden har forandret seg de siste årene, og vi skal møte kundenes behov i en enda mer digital hverdag enn før. De ønsker å styrke kompetansen til sine ansatte på en så effektiv og fleksibel måte som mulig. Den nye kursplattformen er et direkte svar på dette behovet, sier Annicken Kildeborg, kursansvarlig i Norconsult Digital.

Den nye plattformen lanseres siste uken i mai, og vil stadig oppdateres med nye kurs – både e-læring som kan tas når som helst, og digitale kurs med instruktør som gjennomføres på fastsatte tidspunkter.

 

Mer fleksibilitet og økt tilgjengelighet

Den nye kursplattformen samler alle Norconsult Digital sine kurs på ett sted,både standardkurs og e-læringskurs. Dette gjør det enklere for kundene å finne og delta på kurs som passer deres behov og timeplan.

Hvor ble det av det vedlegget?

– Mange kjenner nok igjen følelsen av frustrasjon når man ikke klarer å finne det ene essensielle vedlegget, eller den lenken til nedlastning som ligger et sted i innboksen. Det hinderet har vi helt fjernet ved å samle alt på ett sted, sier Kildeborg.

Plattformen gjør det enklere for både deltakere og administratorer å administrere kursene. Med funksjoner som enkel påmelding, automatiserte påminnelser og sporingsverktøy for fremdrift, kan både deltakere og organisasjoner spare tid og ressurser. 

 

Hjelper kundene med å nå sine utslippsmål

Den nye plattformen legger også til rette for mer miljøvennlig opplæring. E-læring reduserer behovet for fysisk materiell og transport, og bidrar dermed til å redusere den totale miljøpåvirkningen.

– Vi ønsker å sette kunden i stand til å nå sine mål utslippsmål gjennom digitalisering. Å kutte reisebehovet ved opplæring er med på å bidra i den retningen, sier Kildeborg.

 

Abonnementsløsninger og kurspakker

Plattformen legger til rette for ulike måter å få tilgang til kursene på. I første omgang er det mulig å kjøpe enkeltvis tilgang til de kursene man trenger. På sikt vil det tilbys abonnement på kursplattformen, og mulighet for å tilby kundene pakkeløsninger tilpasset til deres konkrete behov.

  • Annicken Kildeborg

    Kursansvarlig

  • Kontakt oss