• Sommerjobb
 • Søknadsfrist: 15.10.2023

Arbeidssted: Hamar , Oslo , Sandvika og Trondheim

Studerer du datateknologi, kommunikasjonsteknologi eller andre teknologiske studier, og har lyst til å jobbe med spennende utfordringer innenfor maskinlæring, systemutvikling, UX eller sikkerhet neste sommer?  

Norconsult Digital er en helhetlig digitaliseringspartner, som tilbyr både programvare og IT-konsulenttjenester til privat og offentlig sektor i hele Norden. Hos oss kan du få jobbe både med produktutvikling internt, og med spennende og varierte prosjekter ut mot eksterne kunder. Vi har sterke fagmiljøer innen flere retninger, blant annet ML/AI, systemutvikling, UX og IT-sikkerhet.

En sommerjobb hos oss vil gi deg spennende faglige utfordringer og tett oppfølging fra dyktige kollegaer, innen et fagområde du brenner for. Du vil også delta på sosiale arrangementer sammen med resten av sommerstudentene i hele Norconsult, som vil gi deg et stort nettverk på tvers av mange ulike bransjer.

Les mer om det å være sommerstudent i Norconsult her: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---student/ 

Hos oss får du: 

 • Jobbe med reelle prosjekter og/eller produkter sammen med svært kompetente medarbeidere 

 • Varierte, utfordrende og innflytelsesrike arbeidsoppgaver 

 • God faglig oppfølging, sosiale og faglige arrangementer 

 • Konkurransedyktige betingelser 

 

For oss er det viktig at du: 

 • Er lærevillig og nysgjerrig på ny teknologi 

 • Er på 3.- eller 4. året på datateknologi, kommunikasjonsteknologi, informatikk, kybernetikk eller andre relevante studieprogrammer 

 • Er engasjert og positiv 

 • Har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne, samt gode kommunikasjonsegenskaper 

 

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester kan sendes via vårt elektroniske søknadsskjema (knappen «Søk på stillingen» på toppen av denne siden). Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. 

 

Om Norconsult Digital 

Norconsult Digital er en helhetlig digitaliseringspartner og tilbyr både programvare og tjenester til aktører innen blant annet eiendom og infrastruktur. I over 30 år har vi utviklet nyskapende teknologi ved å kombinere vår brede fag- og bransjekunnskap med vår teknologiske kompetanse. Vi har nesten 300 ansatte som er eksperter innen data, programvare og systemutvikling. Vi betjener daglig flere tusen kunder i både offentlig og privat sektor i hele Norden, fra våre kontorer i Sandvika, Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Grimstad, Larvik, Lillehammer og Hamar, samt våre to kontorer i Sverige. 

 

Norconsult Digital er organisert som forretningsområde Digitalisering i Norconsult og er et heleid datterselskap. Norconsult er Norges største rådgiverbedrift, med tjenester rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet har 5 900 medarbeidere som er stasjonert på 130 kontorer i hele verden. 

 • Idar Kirkhorn

  Divisjonsdirektør Produkt

 • Kontakt oss