Studenter og nyutdannede 👩‍🎓

I Norconsult Digital er vi alltid på jakt etter flinke og ivrige kollegaer. Hos oss går faglig dyktighet hånd i hånd med gode holdninger, samarbeidsevne og tverrfaglig nysgjerrighet. En liten dæsj tørr humor skader heller ikke. Vi tror at økt mangfold gjør både oss og leveransene bedre, både i prosjekter og som selskap.

Se sesong 2 av Rådgiverne

I serien vår "Rådgiverne", møter du noen av våre dyktige medarbeidere. Her får du et unikt innblikk i hvordan hverdagen som rådgivere er, hvilke utfordringer vi møter, hvordan vi løser dem og hvordan vi har det på jobb. 

Se Rådgiverne

Kickstart karrieren din i Nordens ledende IT-selskap 🚀

I Norconsult Digital utvikler vi samfunnsnyttige tjenester og løsninger som bidrar til å bygge samfunnet. Vi drives og forenes av vårt formål – hver dag forbedrer vi hverdagen.

Er du nysgjerrig, åpen, kreativ og engasjert ønsker vi deg gjerne med oss på laget!

Hos oss blir du en del av et sterkt fagmiljø med engasjerte kolleger som heier på hverandre og jobber sammen. Du vil få en variert arbeidsdag med mulighet til å jobbe på ulike typer prosjekter – og gode muligheter til å utvikle deg både faglig og personlig.  

Vil du hjelpe oss å forbedre hverdagen? Ta en kikk på våre ledige stillinger.

Deltidsstillinger og sommerjobb

Er lesesalen ditt andre hjem? 👩‍💻 Lurer du på hvordan arbeidslivet egentlig ser ut bortenfor campus? Vi i Norconsult Digital deler ut adgangskort, kaffekopper og verdifull arbeidserfaring til studenter hvert år, både i sommerjobb og som deltidsjobb ved siden av studiene ✨ Sommerjobbene finner du under ledige stillinger. Fant du ingen akkurat nå? Det gjør ikke noe, ta kontakt med oss. Det samme gjelder deltidsstudier. Enkelt og greit! 

Ta kontakt

Oppgavesamarbeid

Trenger du forslag til bachelor/masteroppgave? Ønsker du innspill og tilgang til veiledningsressurser fra Norconsult Digital? Vi samarbeider ofte med studenter ifb. avsluttende oppgaver. Dette gir verdifull innsikt både for deg som skal skrive oppgaven og oss som potensiell framtidig arbeidsgiver.

Lunsjquizen blir for lett ass
Anonym ung ansatt med oppsiktsvekkende klisterhjerne

Yngres Råd
Vi er særlig opptatt av at yngre medarbeidere skal få mulighet og støtte til å påta seg spennende utfordringer, og få reelt ansvar i oppdragene tidlig. I Norconsult er det derfor etablert et Yngres råd som bidrar til en positiv utvikling for selskapet, basert på de yngres perspektiver og meninger.

Yngres råd består av ti medlemmer fra ulike fagområder og lokasjoner, og rapporterer til konsernledelsen minst to ganger i året. Der formidler rådet hvordan yngre medarbeidere opplever Norconsult som arbeidsplass. Yngres råd jobber kontinuerlig med aktuelle saker på eget initiativ eller på oppdrag fra ledelsen, for å sikre at Norconsult forblir et attraktivt selskap å jobbe i for de unge. Yngres råd har som målsetning at alle unge ansatte skal være en del av et ungt fellesskap, uavhengig av kontorsted. Blant annet arrangerer rådet "Yngres dag", for alle medarbeidere under 36 år. 

Det har vært en flott start i Norconsult Digital, og jeg liker at jeg selv får være med å påvirke egen utvikling og hva jeg skal fordype meg i.
Lars Martin Hodne

Studentarrangementer

  • Marion Emilsen

    Avdelingsleder Forretningsutvikling, Salg og Marked

  • Merethe Wold Sagen

    Seniorrådgiver Marked

  • Kontakt oss