Informasjonssikkerhet – hvor godt sover du om natten?

Kontakt oss

Hvis du sitter med ansvar for informasjonssikkerhet i bedriften din er det mye du må være bevisst på. Konsekvensene av et alvorlig cyberangrep, eller brudd på stadig strengere lovkrav din bedrift er underlagt, kan være dramatiske.

Tenk deg et scenario der dere blir utsatt for et cyberangrep, der kundedatabase, e-postsystem, markedsplaner og strategidokumenter plutselig blir utilgjengelige? Hva blir konsekvensene og hvor hardt rammet blir din virksomhet om dette skjer?

Vi hjelper våre kunder med å oppnå kontroll på sikkerheten gjennom å tilby et helhetlig sett produkter og tjenester innen informasjonssikkerhet. Vi har lang erfaring innen sikkerhetsrådgivning og aktiv risikostyring for offentlige og private aktører i mange situasjoner. Vi kan tilby stor faglig bredde, samtidig som vi har nødvendig spisskompetanse til å gå dypt inn i spesifikke sikkerhetsutfordringer.

Våre konsulenter har viktige sertifiseringer innen sikkerhetsområdet, som ISO 27001, CISSP, CISM, ITIL, ISTQB og Qualified Evaluator Common Criteria.

IT-Sikkerhet

Med digitalisering kommer økt effektivisering og innovasjon. I sin tur kan det åpne for nye sårbarheter, avhengigheter og risikoer som må håndteres. Vi er din samarbeidspartner som sikrer trygghet.

 • Eskil Elness

  Gruppeleder

 • Kontakt oss

  Se våre andre tjenesteområder

  Datadrevet innovasjon

  Vi utvikler og setter sammen smarte digitale løsninger med fokus på å skape verdi for kunden og samfunnet. Les mer om hvilke tjenester vi i Norconsult Digital tilbyr.

  Rådgivningstjenester

  Hver dag bruker våre rådgivere sin fagekspertise og bransjekunnskap til å løse utfordringer og skape gode kundeopplevelser. Vår faglige bredde kombinert med spisskompetanse gjør at vi kan sette sammen tverrfaglige team som raskt setter seg inn i, og løser, komplekse problemstillinger.

  Systemutvikling, integrasjon og forvaltning

  Flere store organisasjoner innen datateknologi gir oss tillit til å være med på laget. Sammen utvikler vi systemløsninger som tilfører din virksomhet verdi. Vi utfordrer oss selv og kunden daglig, og samtidig som vi har det gøy på veien.