Kontakt oss

Digital beslutningsstøtte for alle dine beslutninger

Å arbeide med bærekraft vil alltid være svært komplekst da en stor del av jobben handler om å kontinuerlig sikte inn på mange bevegelige mål. Med bærekraftig verdistyring kan du optimalisere dine beslutningspresser ved å effektivt identifisere og prioritere de mål og handlingsområder som er mest relevant for din ambisjon. På denne måten kan du gjøre bevisste valg om hvordan du best bruker dine ressurser for å oppnå og fullføre målene.

 

Vi anvender vår unike prosess og metode til å lage digitale modeller av komplekse problemstillinger og beslutningsprosesser, i vår sky-plattform. Her kan vi simulere effekten av ulike tiltak og handlinger, og levere et databasert, sammenlignbart og dokumenterbart beslutningsgrunnlag som gir deg trygghet i veien mot langvarig, lønnsom bærekraft.

 

Vi har redusert klimafotavtrykket til våre kunder med ca. 500 000 tonn CO2 – det tilsvarer ca. 125 000 turer rundt jorden i en dieselbil. For en uforpliktende samtale om hvordan verdistyring kan hjelpe deg å ta bedre beslutninger, ta kontakt med oss. Sammen kan vi øke din verdiskapning og måloppnåelse.

Bærekraftig verdistyring og beslutningsstøtte

Når vi arbeider med bærekraftig verdistyring vurderer vi alle relevante valgalternativer og prioriterer de handlinger og investeringsområder som skaper størst nytteverdi mot ditt målbilde.

 • Christoffer Strande

  Avdelingsleder

 • Erlend Edvartsen

  Managing Director Pure Logic AS

 • Kontakt oss

  Se våre andre tjenesteområder

  Datadrevet innovasjon

  Vi utvikler og setter sammen smarte digitale løsninger med fokus på å skape verdi for kunden og samfunnet. Les mer om hvilke tjenester vi i Norconsult Digital tilbyr.

  Rådgivningstjenester

  Hver dag bruker våre rådgivere sin fagekspertise og bransjekunnskap til å løse utfordringer og skape gode kundeopplevelser. Vår faglige bredde kombinert med spisskompetanse gjør at vi kan sette sammen tverrfaglige team som raskt setter seg inn i, og løser, komplekse problemstillinger.

  IT-Sikkerhet

  Med digitalisering kommer økt effektivisering og innovasjon. I sin tur kan det åpne for nye sårbarheter, avhengigheter og risikoer som må håndteres. Vi er din samarbeidspartner som sikrer trygghet.

  Systemutvikling, integrasjon og forvaltning

  Flere store organisasjoner innen datateknologi gir oss tillit til å være med på laget. Sammen utvikler vi systemløsninger som tilfører din virksomhet verdi. Vi utfordrer oss selv og kunden daglig, og samtidig som vi har det gøy på veien.