Design skaper kultur, kultur skaper verdi og verdier skaper fremtiden

Kontakt oss

Hva er egentlig design? Hos oss handler design om å få organisasjoner til å sette brukeren i sentrum, med mål om å levere helhetlige og meningsfylte brukeropplevelser.

Vi har mange tiårs erfaring og stor kompetanse med utvikling av digitale verktøy for både offentlige og private aktører. Først når verktøyene er enkle å lære, huske og bruke kan vi snakke om god brukeropplevelse.

For å lykkes er vi opptatt av å involvere brukerne helt fra starten. Intervjuer og observasjoner av brukerne i deres miljø danner grunnlaget for en designprosess som kommer brukerne til gode. Vi tenker at design ikke bare handler om det visuelle, verktøyene må først og fremst tjene brukerens behov.

Her er innsikt nøkkelen. Hvordan er brukerens hverdag og problemområder? Med det som utgangspunkt, kan vi sammen med våre kunder skape verktøy som utgjør en forskjell.

En brukers opplevelse av et digitalt produkt er sammensatt. Et godt UI-design gjør produktet innbydende, gjennom at det ser bra ut. Et godt UX-design handler om at brukeren opplever mestring når han eller hun bruker produktet.

Var det intuitivt? Responderte produktet slik du trodde det skulle? Fant du det du lette etter? Hvordan opplevde du veien til målet?

Vi i Norconsult Digital hjelper deg og din bedrift med digitalisering og forbedring. 

Design og brukeropplevelser

Med brukeren i sentrum og et mål om å levere helhetlige og meningsfulle opplevelser.

Portrett av Christoffer Strande

Christoffer Strande

Avdelingsleder
Portrett av Marita Ruud Gundersen

Marita Ruud Gundersen

Gruppeleder

Kontakt oss

Se våre andre tjenesteområder

Datadrevet innovasjon

Vi utvikler og setter sammen smarte digitale løsninger med fokus på å skape verdi for kunden og samfunnet. Les mer om hvilke tjenester vi i Norconsult Digital tilbyr.

Rådgivningstjenester

Hver dag bygger vi faglig kompetanse med våre rådgivere med dyp kunnskap innenfor vår industri og fra vårt tverrfaglig miljø. Det betyr at vi kan sette sammen tverrfaglige team og raskt setet oss inn i problemstillinger og ikke minst - gjøre noe med dem.

IT-Sikkerhet

Med digitalisering kommer økt effektivisering og innovasjon. I sin tur kan det åpne for nye sårbarheter, avhengigheter og risikoer som må håndteres. Vi er din samarbeidspartner som sikrer trygghet.

Systemutvikling, integrasjon og forvaltning

Flere store organisasjoner innen datateknologi gir oss tillit til å være med på laget. Sammen utvikler vi systemløsninger som tilfører din virksomhet verdi. Vi utfordrer oss selv og kunden daglig, og samtidig som vi har det gøy på veien.