Fra data og kunnskap til smarte beslutninger

Kontakt oss

Vi hjelper våre kunder med å effektivisere og skape verdier ved hjelp av maskinlæring og fokus på bærekraft. Vi er Norges sterkeste fagmiljø innen maskinlæring og digitalisering. Gjennom omfattende erfaring fra prosjekter i både offentlig og privat sektor har vi opparbeidet oss verdifull erfaring når det kommer til å realisere gevinster ved hjelp av våre egne produserte prosesser, metoder og verktøy. Gevinstene kan for eksempel være raskere og smartere beslutninger gjennom tilgang til styringsinformasjon, dypere kundeinnsikt for å skape bedre kundeopplevelser eller dypere innsikt i den operasjonelle virksomheten som kan effektivisere eksisterende prosesser og leveranser. Ved å ta i bruk datadrevet innovasjon blir virksomheten en smidig virksomhet som raskt kan tilpasse seg endringer i teknologien og markedet.

Vår erfaring er at virksomheter som utvikler gode prosesser med å forvalte og få innsikt i sine data, utvikler nye forretningsmodeller som gjør dem konkurransedyktige i markedet.

Datadrevet innovasjon

Vi utvikler og setter sammen smarte digitale løsninger med fokus på å skape verdi for kunden og samfunnet. Les mer om hvilke tjenester vi i Norconsult Digital tilbyr.

 • Endre Nørstebø Lykke

  Avdelingsleder

 • Eskil Elness

  Gruppeleder

 • Oxana Eide

  Gruppeleder

 • Kontakt oss

  Se våre andre tjenesteområder

  Rådgivningstjenester

  Hver dag bruker våre rådgivere sin fagekspertise og bransjekunnskap til å løse utfordringer og skape gode kundeopplevelser. Vår faglige bredde kombinert med spisskompetanse gjør at vi kan sette sammen tverrfaglige team som raskt setter seg inn i, og løser, komplekse problemstillinger.

  IT-Sikkerhet

  Med digitalisering kommer økt effektivisering og innovasjon. I sin tur kan det åpne for nye sårbarheter, avhengigheter og risikoer som må håndteres. Vi er din samarbeidspartner som sikrer trygghet.

  Systemutvikling, integrasjon og forvaltning

  Flere store organisasjoner innen datateknologi gir oss tillit til å være med på laget. Sammen utvikler vi systemløsninger som tilfører din virksomhet verdi. Vi utfordrer oss selv og kunden daglig, og samtidig som vi har det gøy på veien.