Vi styrker din virksomhet med maskinlæring

Kontakt oss

Hos Norconsult Digital er digitalisering en svært viktig satsing hvor kunstig intelligens og maskinlæring har viktige roller.

Med maskinlæring kan du effektivisere prosesser og skape ny innsikt fra store mengder data. Du kan presentere informasjon i mer intuitive format, eller forutsi og predikere fremtidig utvikling, for eksempel i vær eller forbruk.

Vi bidrar med lang erfaring og ledende fagkompetanse for å se hvor maskinlæring kan gjøre en forskjell for deg. Våre eksperter holder konstant øye med den teknologiske utviklingen for å gi deg den mest egnede løsningen.

Med solid forståelse for systemutvikling i bunn, skaper vi fullstendige system som passer inn med deres eksisterende løsninger. Vi har dyktige konsulenter som leder deg hele veien fra ide til ferdigstilling, og vi bemanner med både enkeltkonsulenter eller større team ved behov.

For en uforpliktende samtale om hvordan maskinlæring kan forandre din virksomhet og skape nye forretningsmuligheter eller smartere drift, ta kontakt med oss. Sammen finner vi løsninger som treffer dine behov og bruker dine data til verdiskaping.

Maskinlæring

Vi hjelper våre kunder med å effektivisere og skape store verdier hvert år ved hjelp av maskinlæring og kunstig intelligens. Vi skal være Norges sterkeste fagmiljø innen maskinlæring og kunstig intelligens.

Portrett av Oxana Eide

Oxana Eide

Gruppeleder
Portrett av Eskil Elness

Eskil Elness

Gruppeleder

Kontakt oss

Se våre andre tjenesteområder

Datadrevet innovasjon

Vi utvikler og setter sammen smarte digitale løsninger med fokus på å skape verdi for kunden og samfunnet. Les mer om hvilke tjenester vi i Norconsult Digital tilbyr.

Rådgivningstjenester

Hver dag bygger vi faglig kompetanse med våre rådgivere med dyp kunnskap innenfor vår industri og fra vårt tverrfaglig miljø. Det betyr at vi kan sette sammen tverrfaglige team og raskt setet oss inn i problemstillinger og ikke minst - gjøre noe med dem.

IT-Sikkerhet

Med digitalisering kommer økt effektivisering og innovasjon. I sin tur kan det åpne for nye sårbarheter, avhengigheter og risikoer som må håndteres. Vi er din samarbeidspartner som sikrer trygghet.

Systemutvikling, integrasjon og forvaltning

Flere store organisasjoner innen datateknologi gir oss tillit til å være med på laget. Sammen utvikler vi systemløsninger som tilfører din virksomhet verdi. Vi utfordrer oss selv og kunden daglig, og samtidig som vi har det gøy på veien.