Vi tilbyr rådgivningstjenester innenfor mange fagdisipliner

Kontakt oss

Våre rådgivere jobber kontinuerlig med forskjellige industri områder, avdelinger og prosjekter som gir dem dyp bransjeinnsikt og oversikt. Videre jobber våre rådgivere med å dele kunnskap på tvers som skaper et nettverk av tungt faglige medarbeidere på tvers av våre tjenesteområder. For våre kunder spiler våre rådgiverne en viktig rolle ettersom de deler industri innsikt og nye ideer, muligheter og konkurransefortrinn.

Rådgivningstjenester

Hver dag bygger vi faglig kompetanse med våre rådgivere med dyp kunnskap innenfor vår industri og fra vårt tverrfaglig miljø. Det betyr at vi kan sette sammen tverrfaglige team og raskt setet oss inn i problemstillinger og ikke minst - gjøre noe med dem.

Portrett av Christoffer Strande

Christoffer Strande

Avdelingsleder
Portrett av Cathrine Marstein Engen

Cathrine Marstein Engen

Divisjonsdirektør Tjenester

Kontakt oss

Se våre andre tjenesteområder

Datadrevet innovasjon

Vi utvikler og setter sammen smarte digitale løsninger med fokus på å skape verdi for kunden og samfunnet. Les mer om hvilke tjenester vi i Norconsult Digital tilbyr.

IT-Sikkerhet

Med digitalisering kommer økt effektivisering og innovasjon. I sin tur kan det åpne for nye sårbarheter, avhengigheter og risikoer som må håndteres. Vi er din samarbeidspartner som sikrer trygghet.

Systemutvikling, integrasjon og forvaltning

Flere store organisasjoner innen datateknologi gir oss tillit til å være med på laget. Sammen utvikler vi systemløsninger som tilfører din virksomhet verdi. Vi utfordrer oss selv og kunden daglig, og samtidig som vi har det gøy på veien.