Systemutvikling, integrasjon og forvaltning

Vi er gode på systemutvikling

Kontakt oss

I Norconsult Digital har vi ambisjoner om å tilføre faglig spisskompetanse og innovasjon til din virksomhet. Vi kombinerer teknologisk kreativitet med gjennomføringsevne, sunne holdninger, høy integritet og etisk standard.

Våre konsulenter ønsker tillit og ansvar, som gir en indre motivasjon til å jobbe enda hardere for å løse dine utfordringer.

Vi investerer i våre ansatte gjennom faglig utvikling og kompetansebygging, for å tilby de tekniske løsningene som ditt prosjekt trenger. Evnen til å dele kunnskap sitter i ryggmargen vår – vårt utgangspunkt er at kunnskap alltid vokser når den deles.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å diskutere hvordan vi sammen kan løse dine utfordringer!

Systemutvikling, integrasjon og forvaltning

Flere store organisasjoner innen datateknologi gir oss tillit til å være med på laget. Sammen utvikler vi systemløsninger som tilfører din virksomhet verdi. Vi utfordrer oss selv og kunden daglig, og samtidig som vi har det gøy på veien.

Portrett av Christoffer Strande

Christoffer Strande

Avdelingsleder
Portrett av Marita Ruud Gundersen

Marita Ruud Gundersen

Gruppeleder

Kontakt oss

Se våre andre tjenesteområder

Datadrevet innovasjon

Vi utvikler og setter sammen smarte digitale løsninger med fokus på å skape verdi for kunden og samfunnet. Les mer om hvilke tjenester vi i Norconsult Digital tilbyr.

Rådgivningstjenester

Hver dag bygger vi faglig kompetanse med våre rådgivere med dyp kunnskap innenfor vår industri og fra vårt tverrfaglig miljø. Det betyr at vi kan sette sammen tverrfaglige team og raskt setet oss inn i problemstillinger og ikke minst - gjøre noe med dem.

IT-Sikkerhet

Med digitalisering kommer økt effektivisering og innovasjon. I sin tur kan det åpne for nye sårbarheter, avhengigheter og risikoer som må håndteres. Vi er din samarbeidspartner som sikrer trygghet.